Rendhagyó Záróvizsgák a Pszichológia Intézetben

Utolsó módosítás: 2020. június 26.

A Pszichológia Intézet 2020. június 15-19. között szervezte meg záróvizsgáit a „Csecsemő-és kisgyermeknevelő" BA és az „Óvodapedagógus" BA szakokon, ahol összesen 131 hallgatónk szerzett diplomát.

 

 

A csecsemő és kisgyermeknevelő BA szak nappali és levelező tagozatán összesen 56 fő tett államvizsgát négy bizottságban, a Microsoft Teams segítségével. Hallgatóink nem a megszokott módon mutatták be szakdolgozataikat, illetve tették le záróvizsgájukat. Az eredmények azt mutatják, hogy valamennyien, a nehéz körülmények között is képesek voltak felkészülni és sikeres vizsgát tenni, amit a következő érdemjegyek is bizonyítanak:
jeles: 21 fő
jó: 20 fő
közepes: 10 fő
elégséges: 5 fő


Az óvodapedagógia BA szak nappali és levelező tagozatán összesen 75 hallgató védte meg szakdolgozatát és adott számot tudásáról, a Microsoft Teams és a Zoom program segítségével. Örömmel adjuk közzé, hogy sikeres vizsgát tettek és munkájukat mint diplomás óvodapedagógusok folytathatják. Eredményeink a következők:
jeles: 28 fő
jó: 22 fő
közepes: 14 fő
elégséges :11 fő


Minden végzett hallgatónknak gratulálunk, további szép szakmai sikereket kívánunk, és természetesen visszavárjuk Őket további képzéseinkre, továbbképzéseinkre.


< Vissza