Konferencia részvételek és tudománynépszerűsítés

Utolsó módosítás: 2019. november 13.

Intézetünk oktatói fontosnak tartják, hogy tudománynépszerűsítő tevékenységük által a szélesebb közönség is megismerhesse a kutatási eredményeket.

Dorner László, Intézetünk tanársegédje november 6-án a "Tanári énhatékonyság vizsgálati lehetőségei a Komplex Alapprogramban" témájában adott elő Hajdúszoboszlón a XXI.Országos Közoktatási Szakértői Konferencián, majd pedig a Komplex Alapprogram kapcsán a tanulásszervezési kompetenciák pedagógusok körében végzett vizsgálati eredményeit ismertette (Sági Matilddal és Téglási Ilonával) a XIX.Országos Neveléstudományi Konferencián, Pécsett, november 9-én. 

Ezt követően a tudománynépszerűsítés került terítékre, előbb a Markhot Ferenc Kórház Refektóriumában adott elő a Magyar Rákellenes Liga meghívására az önkéntesség lélektani vonatkozásai témakörben, majd másnap Tordason az Értelmi Fogyatékosok Otthonának meghívására beszélt ugyanerről.

 

 

E hét pénteken pedig számos oktatónk előadását láthatják az érdeklődők a Csecsemő-és kisgyermeknevelő alapszak 10 éves évfordulójára szervezett konferencián, melynek programját az alábbi linken olvashatják:

https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/egyetem/hirek-1048/c/jubileumi-konferencia

 


< Vissza