IV. NEMZETKÖZI INTERDISZCIPLINÁRIS KONFERENCIA

Utolsó módosítás: 2019. április 17.

Az Eszterházy Károly Egyetem Pedagógiai Kar Pszichológia Intézetének oktatói előadóként és szekcióvezetőkként is sikeresen szerepeltek az IV. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencián 2019. március 21-én, Debrecenben.

Űrkutatás, a jövő társadalma, pénz nélküli világ, mesterséges intelligencia volt a fő téma a IV. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencián, ahol 11 ország 180 résztvevőjének 120 előadása fókuszált az említett témákra. A 4. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencia tágabb résztvevői köre országonként, illetve szűkebb szervezői köre:

A rendezvényen három új tudományos folyóirat bejelentése is megtörtént, melyek címei: Lélektan és hadviselés, Mesterséges intelligencia és OxIPO.
A tudományági sokszínűség közötti összekötő kapocsként (a konferenciasorozat előző három alkalmához hasonlóan) az idén is azt kérték a szervezők az előadóktól, hogy legalább egy gondolat erejéig villantsák fel, hogyan kapcsolódik saját előadásuk témája olyan, a Szervezők által megadott átfogó témakörökhöz, mint például a „Humán élet a Földön kívül", a „Jövő társadalma", a „Pénz nélküli világ", a „Mesterséges intelligencia".
A 120 előadás között az Eszterházy Károly Egyetem Pedagógiai Karán működő Pszichológia Intézet oktatói is sikeresen szerepeltek: Csordás Georgina, Kecskeméti-Székely Katalin Zsuzsa, Mező Ferenc, és Szebeni Rita. Rendezvényszervezői és szekcióvezetői feladatot is ellátott: Mező Ferenc.

 


< Vissza